Sunday, November 22, 2009

AKU AMAT SEDIH


ya, aku amat sedih. sedih sangat-sangat. aku dah banyak kali berusaha. berusaha sangat-sangat. tapi, masih lagi, aku bersedih. huhuhu... seseorang? tolong aku hilangkan kesedihan ini?

aku sedih pasal aku tak dapat CONNECT INTERNET dan secara langsungnya, aku tak dapat reply KOMEN-KOMEN KORANG semua. huhuhu... betul-betul sedih. kalau la aku ni jadi orang kuning digi itu kan bagus? boleh la aku connect internet dimana-mana jak. kalau boleh, dalam air pun aku nak connect. hehehe...

nasib baik la malam ini, di hari menjelang aidiladha ini, aku betul-betul bersyukur dapat connect internet semula. jadi, di kesempatan ini, hehehe, aku nak minta maaf la ya kerana aku tak dapat reply komen korang semua. i'allah, dalam masa terdekat ni, aku update dan reply komen anak-anak semua. eh, silap, kawan-kawan semua. hehehe... adios!

14 comments:

.:Fathiha Zainal:. said...

Alor lor.. Cian lak die.. Xmau cdey2 yea.. ;)

PeJuAnG HiDup said...

mau cdey jgk. isk3...

black_mel said...

ciannyer pejuang...xpa pejuang..aku tetap klik nuff ko...dh beli broadband ker?

PeJuAnG HiDup said...

hahaha... mel, xya la pnggil pejuang tu. plik plak aku rasa. hensem ka, macho ka, ble jgk. hahaha...

lum lg mel. guna mama punya. isk...

black_mel said...

owh..ok..so nk pggl apa?PH?ok x?hehe..

PeJuAnG HiDup said...

bkn, panggil aku SUPERMAN. hahahaha...

911 said...

bah... mari berjuang sama2

Ziki Aki said...

alo.. ssh nak connect tenet.. xpe2 encik superman kami phm masalah anda.. hehe

PeJuAnG HiDup said...

911 : ok, jom!

PeJuAnG HiDup said...

ziki aziz : ni jak la klemhn aku. xda kuasa connect intrnt. huh...

hBz said...

ok.tak paggil pejuang. panggil perut boroi.haha..ok.sini dtg minta maap dgn aku.sebelum aku gigit perut ko.

Honeyz said...

nk jadi orang kuning digi tu ek? sblm2 ni pn asekla sbt hal boroi memanjang.. same lak cm character orang kuning digi tu yg agak2 berisi.. kalau cukup kriteria, lehla nk jadi org kuning digi tu.hehe

superman yg xde kuasa nk connect internet? hehe.. btol la.. agak menyedihkan lak dgr.. so xlehla gune panggiilan superman.. x sesuai =D

apepun, teruskanlah berJUANG untuk update selalu ye selagi de kesempatan ^_^

cik EPAL said...

jangan sedih sedih...

;)

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛