Monday, November 9, 2009

KAMI LAH NUFFNANGERS !


aku baru sahaja menglunyaikan 2 kertas exam hari ini. terima kasih kepada HBZ atas jeritannya, aku dapat menyiapkan paper SADAM ku dengan jayanya. memang la manusia ni kan. orang tengah memerah otak nak berfikir, boleh pula dia menjerit kat luar. nama ku lagi tu. bertuah betul orang ni tau.

tapi, takpa. oleh kerana manusia ini telah menolong aku, maka aku dengan sukacitanya menolong dia balik dengan mempromote rangkaian nuffnangers nya tu (aish, kenapalah aku tolong manusia ni). oleh itu, aku dengan sukacitanya menjemput korang semua bertandang ke tempat HBZ untuk menjadi power rangers. eh? silap. nuffnangers. hehehe...

oklah. aku nak prepare pakaian renang ku ni. nak sertai parti buih siggplus. nak ikut? rasanya tak boleh kot kerana hanya budak-budak keriangan habis exam jak boleh ikut. hehehe...

p/s : hari ini aku riang skali. hahaha...

12 comments:

hBz said...

+_+..
aku nak orange..

FiFFyMaFiA (",) said...

hoho.. sadam tu subjek ke??

PeJuAnG HiDup said...

hbz : bha, ambil la orange tu klu ada.

PeJuAnG HiDup said...

fifymafia : aah. SADAM aka system analysis and design. hehehe...

FiFFyMaFiA (",) said...

owh.. computer science ek?

PeJuAnG HiDup said...

tak juga. sy ambil IT. fify ambl pa?

Encik Azizan said...

jom berbuih..haha

sumijelly said...

wah..lawa kostum baju nuffnang yg baru..
hehehehe....
dh..dh baca dh blog kawan awak tu..
siap tinggalkan link kat dia..

http://sumijelly.com

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

ces2~~~
kedengki..
mau join gak maen buih2!!!
belon besar~~~~

PeJuAnG HiDup said...

azizan : jom! hahaha

PeJuAnG HiDup said...

sumijelly : memang lawa kan? aku minat yg pink tu. hehehe...

sntiasa la lwt2 blog kitaorang ya sumijelly.

PeJuAnG HiDup said...

ayudeadwish : xle2... pg men jauh2. syuh.. hahaha...