Tuesday, November 3, 2009

MEMBELAI



aku ingin membelai korang. boleh tak? hahaha... mesti tak boleh. kalau aku wat gitu ngan hbz, msti dia tak kisah. tp, kalau wat ngan shelyn, mesti muka ku bengkak sebelah. yala, suka-suka jak nak belai anak orang. isk...

ish, takda lah. jgn berfikiran kuning ya. aku tak nak belai korang. tak kuasa aku. aku sebenarnya nak beritahu korang ni. bagi sesiapa yang selalu komen dalam blog aku, aku akan datang blog orang ynag banyak komen tu dan buat review tentang blog dia. secara tidak langsungnya, orang yang kena promote tu mesti dpt trafik lebih. boleh kan?

makanya, marilah komen lagi dalam blog aku. konfem aku "MEMBELAI" korang nanti. hehehe...

p/s : alangkah bestnya klu perut ku 6 pax mcm dulu...

14 comments:

hBz said...

adehh..sayunya hati ku mendengar....come2...mMg aku suka dibelai2..

thx Juang..ni btl2 nye review ke? bukan tipu2?? +_+

Ries Lee said...

tgk, ade x pompuan yg berani nak komen entry ni...
ader tak yg rela dibelai?

mello said...

belai la blog aku... beliau kekurangan kasih sayang tuh..kekeke

PeJuAnG HiDup said...

hbz : jangan sayu2 hbz. tak comel. hahaha... uish, btul la. watpa nak tipu plak. +__+

PeJuAnG HiDup said...

ries lee : ader tu bro. meh cewek2 suma. aku nak membelai korang ni. hahaha...

PeJuAnG HiDup said...

mello : kekurangan kasih sayang ya? ok, nnti sy belai blog mello. jgn terangsang plak tau. XD

AreDa said...

haha...tak berani aku nk bg komen ni...sbb nnt hbz ko marah aku..ade ke ptot die kate aku nk menggatal hampeh tol...hhhahahaa

♥ayudeadwish♥ said...

menyepak bley?
hahaa~~
aku pon suka blog ko ni~~
tapi law ko suka blog aku n aku sila belai kami~~
ade berani?
t kne geget

PeJuAnG HiDup said...

areda : hahaha... dia kata gtu kat areda? xpa2. nnti aku pegi burger dia ramai2. hehehe...

PeJuAnG HiDup said...

ayudeadwish : menyepak? xle2. nnti nangis anak dara orng. hehehe...

waduh, ada juga org suka blog ku ni ya? hensem ka blog ku ni ayu? tq2. hehehe...

ok, nnti aku belai ayu ya. eh, silap! belai blog ayu. XD

ParlieWalla360 said...

membelai?best gak kalo selalu dibelai...

PeJuAnG HiDup said...

ya? klu gtu, slalu la komen post sy nnti ya. knfem parlie akn dibelai nnti. hehehe...

AreDa said...

burger???apakah itu???haha

PeJuAnG HiDup said...

areda : burger aka kitaorng himpit ramai2. hahaha...