Tuesday, January 5, 2010

I AM BACK

have fun, do not hurt people, do not accept defeat and strive to be happy. i like this word. really... if all people do all the instruction like in the picture, world peace forever i think. hehehe...

gambar ini entah aku dapat darimana tapi aku betul-betul gembira dapat melihat gambar ini. kepada pembuat gambar ini, aku minta maaf banyak-banyak la ya kerana mengambil gambar ini tanpa kebenaran. sama juga dengan maria ozawa. minta maaf ya maria. hahaha...

seperti yang aku katakan sebulan lalu, aku hanya akan mengupdate blog aku ini setelah habis cuti. maknanya aku mengotakan janji. kan? kan? hehehe... kepada pengunjung blog ku ini (kalau ada la. hehehe), terima kasih yag tak terhingga kerana menjenguk blog ku. kalau sudi, jenguk la lagi ya. kalau selalu jenguk, aku belanja skyjuice. nak?

p/s: apa perbezaan embedded computing dengan traditional computing? huhuhu...

6 comments:

hBz said...

mesti la ada. aku 8x sejam, setiap hari datang. haish. mana ko pg.lambat balik. samapan bocor ke time nak datang tu? erk.

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

aku nak chokie2~

PeJuAnG HiDup said...

hbz : ya meh? aku tak jumpa pun jejak mu kat blog ni? tipu ni. hehehe... aah. smpan bocor. lps ni, aku nk bocorkn prut mu plak .ble kn? :P

PeJuAnG HiDup said...

ayudeadwish: ble2. mai dtg tpt ku. hehehehe..

Ries Lee said...

welkambek.

Honeyz said...

wcb PeJuAnG ^_^

hehe, sori lambat perasan blgo di dah diupdate semula.. so far dh de 7 n3 utk thn baru ni, tp la ni baru perasan.. hehe.. maaf sekali lg..

apepun, selamat kembali aktif mengupdate blog :)

inshaAllah andai de mase terluang, akan ziarah slalu ke sini..

p/s: xde buah tangan dr sabah ke? hehe..