Monday, January 11, 2010

GILA AKU JEALOUS YANG AMAT SANGAT!



ya! aku amat jealous. aku jealous sangat dengan cik epal. geram aku. apa tidaknya. viewer nya purata seribu viewer setiap hari. graaahhhh!!!! aku setakat ini hanya 50 viewer setiap hari. huhuhu...

cik epal, aku nak minta tunjuk ajar dengan kau boleh tak? aku nak minta tunjuk ajar dalam blog mu tapi tak boleh kerana ramai sangat komen kat post mu sehinggakan aku tak dapat nak mencelah. kena berhimpit, kena terkentut sekejap, kena berakit-rakit sekejap (hbz slalu kata aku berakit. huh...), barulah dapat komen kat blog mu. huhuhu...

mel, masihkah kau ingin buat entri pasal aku lagi? kalau ya? informkan aku dan aku sukacitanya mensign autograph kat bahu mu untuk kau puja dan cintai. manatau ada berkat? (astaghfirullah, macam ayah pin pula aku).

ok, dah la. aku puas membodek kat sini. nak membodek tempat orang lain plak. arieza, sik da aiskrim untuk kamek makai? hehehe...

p/s: kaki amat sakit kerana silat. huhuhu...

18 comments:

hBz said...

malam ni tido dgn aku ya.

black_mel said...

haha...cik epal taiko la..jgn banding dgn dia...

PeJuAnG HiDup said...

hbz: xnak. aku bukan gay.

PeJuAnG HiDup said...

black_mel: btul tu. nth bila kita nk jd taiko ya?

Ries Lee said...

ko ltk gambar seksi ko...
grenti mencanak trafik naik...

cik EPAL said...

huakaka...taiko hape nyaaa....betul gak cakap ries lee tu bubuh je gambar seksi anda..konpom trafik naik :D

PeJuAnG HiDup said...

ries lee: btul jgk. bernas idea mu ries. nnti aku ltk gmbr seksi ku. knfm ko trmunth. hehehe...

PeJuAnG HiDup said...

cik epal: tp, klu sy ltk nnti, cik epal trpikt plak. adede...

sukiminna said...

err..jgn le letak gambo seksa ko..nanti aku xlalu datang dowh..hahaha

suki latest blog : crayon physic lagi punya cerita

++***hana zaty**++ said...

errrrr...nk jadi cam cik epal juge!!huhu~~~
akan adakh sinar itu??~~

PeJuAnG HiDup said...

sukimina: hahaha... ok2.. tp, klu aku ltk gmbr sin chan lukis belalai gajah boleh?

PeJuAnG HiDup said...

hana zaty: meh cni sy tgk dlu. ada sinar ka tak. :P

|arieza| said...

haha ayat kedua last tu xleh blah tu.. 'sik da aiskrim utk kmk makai' yg lain dh ok.. MAKAI kt hujung tu silap ckit haha.. iban je kot yg pakai MAKAI. haha i pakai MAKAN.. heheh :p not iban blood in me. too bad :p oh well, nk eskrem? meh ar cni :p

PeJuAnG HiDup said...

arieza : owh? mntau la ada terselit cccckkt iban blood in u? hehehe... ish, tak jadi la. nnti ko blanja aku makan eskrim berperisa tnh pula. kn bnyk ais kat tnh tu? huhuhu...

samanosuke_04 said...

takpe bro, trafik kte sama.. jangan jeles2 tak baik.. kita gune ketaikoan diorang.. pastue baru kte pijak diorang! MUAHAHAHAHAHA!!

are you with me?

PeJuAnG HiDup said...

samanosuke: ini jeles bek namanya. hehehe...

mmm... no maybe?

|arieza| said...

haha klu dh ais perisa tanah. bkn eskrem dh.. esnah.. nk?

PeJuAnG HiDup said...

xnak! x sdp! huhuhu...