Friday, January 15, 2010

SUKI ! NI HAH GAME MU !


aish... hari ini, dan hari seterusnya, aku akan menjadi kanak-kanak riang bermain crayon. suki punya salah la ni. mempromote game yang memang keriangan betul. nampak gambar diatas tu? aku jatuhkan orang tu ke bawah. macam sewel kan? hahaha...

aku nak terangkan bagaimana nak main game ni, malas pula aku. lagipun, suki da terangkan dalam postnya. jadi, tak payah la buat kerja dua kali kan? kan3x? aku rekemen game ini bagi orang yang tengah frust, jiwa kacau (macam doktor sakit jiwa kita tu), dan juga orang yang tak pernah mengalami zaman kanak-kanak riang. adakah? hahaha...

anyway, game ni memang menarik. mel, jangan kau pura-pura tak nak cuba game ni. aku tahu, didalam sudut hati mu, "aku nak juga main game ini" . hehehe... woi suki, kalau ada lagi game best, mari promote kat aku. aku nak cuba lagi. nak jadi kanak-kanak riang balik. bestnya! hahaha...

p/s: cis betul.

12 comments:

hBz said...

gila!

|arieza| said...

hahaha game ini di mana2 sahaja skrg.. haha i pun donlot gak.. akibat si suki itu lah :p amboi pakcik wad mental ni, dia yg mental, kate kita plak!

sukiminna said...

heheh..sape yang ade game ni mmg mentel. setuju? ko ade ... arieza ade..dua2 pun mentel..

aku ? aku dikecualikan sbb aku jga bilik mentel..hahaha..bluwerkkkkk to nenek arieza

sukiprattle.com

|arieza| said...

oi! aku lg kena! blwekk balik!

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

ko mmg kanak2 rebina lae~
amat sesuai ngan jiwa ko tu

black_mel said...

haha...game nie ada error...aku bole bt semua x smpai 1 jam...siap leh bancuh milo+mkn megi lg...

PeJuAnG HiDup said...

hbz : memang pun!

PeJuAnG HiDup said...

arieza : men juga ya arieza? best? hahaha... uik? bkn kita sm2 mntal ka? :P

PeJuAnG HiDup said...

sukimina : aku akui memang mentel pun. marilah suki. kita men sm2. sm2 jd mentel. kakakaka...

PeJuAnG HiDup said...

arieza: pdn muka! nenek~ nenek~ lalala~

PeJuAnG HiDup said...

ayudeadwish: tak lah. aku berjiwa serj tankian la. GRAHHH!!!!

PeJuAnG HiDup said...

black_mel : hbt ya?