Wednesday, January 6, 2010

AKU NAK UPDATE LAGI. BOLEH KAN?


sebenarnya... sebelum... ini.... aku..... tiada.... semangat.... nak... buat... blog... lagi... namun... bila... 1221steps... berkata...


"faisal (bukan nama sebenar), kau tau earning nuffnang ku berapa?"

"berapalah?"

"teka"

"mmm... ntah. seratus kot"

"hehehehehehehe..."

"ah?! (mata sepet jadi bulat terus)"


huhuhu... aku amat CEMBURU! cemburu dengan berita itu. huhuhu... aku pun nak juga dapat earning begitu. nak juga dapat ratusan ringgit. nak ribuan ringgit. tolong aku? please? aku nak kaya cepat. nak kahwin cepat. ek? hahaha...

oleh kerana aku nak earning macam begitu, semangat berblogging ku membuak-buak semula. hatiku berdebar-debar dan jantungku berdegup pantas. tangan ku mula kegatalan dan ingin menaip. bukan melancap ok? dan seterusnya menjamah keyboard untuk mengatakan,

AKU NAK UPDATE LAGI. BOLEH KAN?

p/s : minggu ni aku bahagia. hehehe....

17 comments:

hBz said...

hurm. nnt kalah dota alasan keyboard rosak.

hBz said...

oit. limit setiap orang utk update, 3x. guna betul2...wink2

hBz said...

hurm. sebab dah lama aku tak lepak sini. buat kan aku nescafe 1. aku tunggu.yea

hBz said...

opsss..tak sedar. ni bukan spam kan? erk. chow

PeJuAnG HiDup said...

hahaha.. woi, aku baru jak kluarkan entri ni ko da komen ya? ok2, mai dtg ke rumah. aku nak spend. skyjuice jak la. hahaha...

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

aku demam~
tak de pemikiran n idea nak komen sekarang~
hurm~
(T_T)

black_mel said...

aku x kaya mana la...aku kan newbie...ko kan sifu aku....jgn la jeles2....nnti kita sama2 cash out...

black_mel said...

aku budak baru..masih belajar...tolong ajarkan saya..

PeJuAnG HiDup said...

ayudeadwish : alala... na, pg la mamam panadol. gerenti bek tu.

PeJuAnG HiDup said...

black_mel: uish, pa plak? ko ba yg sifu aku. jeles deh ngn ko. huhuhu

Ery Farieha said...

nk komen pic kucing tu je
chomell!~
sila singgah ke blog pencinta kucing :P

Ries Lee said...

update la selagi mampu..

PeJuAnG HiDup said...

farieha : x nak komen sy comel ka. :P

ok, nnti sy singgah ya farieha.

PeJuAnG HiDup said...

ries lee: ok ries. aku update jgk smpai korng trmunth mmbca. hehehe...

hans said...

hahaha
aku punya nuff lambat betul naik
sedey tul

sukiminna said...

jgn jadikan duit nuffnang alasan paling utama untuk blogging..nanti blogging tak feeling.. keep a gud post and the money will follow..

Honeyz said...

tertanye2 jap.. pe kaitan pic kucing tu ngan n3 ni ek? hehe..

boleh2.. sila2.. update la slalu ek... =D

~insan yg blogging bukan kerana duit~