Saturday, January 9, 2010

SEMANGAT YANG HILANG


sejak kebelakangan ini, semangat berblogging ku amat-amat lah ciput sekali. idea tiada dan nak menulis kat entri ini pun susah. kena garu kepala sampai berkudis barulah ada semangat nak tulis entri ini.

entah la. sejak aku meninggalkan blog ku ini selama sebulan dahulu, semangat blog itu memang la hilang. nak tulis "click u, click me back" kat blog orang lain pun payah, ni kan pulak nak baca dan post komen kat entri orang. huhuhuhu....

setakat ini, otak ku terbayang-bayang assignment yang belum lagi aku buat. sem lalu tak pulak begini. malah, siap copy paste dari kawan-kawan lagi. buat last minit kan? hehehe... maybe la, ini petunjuk aku akan dapat pointer 3.5 keatas kot. kerana itu aku terbayang-bayang assignment yang aku tak buat lagi.

namun, bila melihat blog kawan-kawan yang lain, mereka semua meningkat naik malah meninggalkan aku jauh kebelakang. dan aku pula? makin jatuh sebagaimana jatuhnya titanic ke dasar lautan. sesiapa? tolong naikkan aku kembali? huhuhuhu...

tidak mengapa. semangat berblogging ku ini akan kembali juga. maybe aku kena bertapa kat gua dulu barula semangat berblog kembali. heh...

p/s: hbz, aku belum siap lagi jawab tag mu. huhuhuhu...

16 comments:

hBz said...

la..aku baca separuh. lepastu aku keluar. pg beli kain kapan. ingat ko nak tutup. aku nak tolong la. sambung baca. ko nak minta tolong naik rupenya. haishh...boleh2. b prepare.mahaha..but, dun spam. erk!

nOya said...

cis. aku x spam la. na, nnti aku kapankn ko ek. hehehe

p3perak said...

Oit, jauhnye nak p bertapa..
fOllOw je hBz p pantai yg sunyi..
hBz pun nak p cri idea
gak tu...
hahahaha...

Ries Lee said...

biasa ler tu...

++***hana zaty**++ said...

no worries la...enjoy ur life ea~~~
divide mase elok2 taw!ngeee

hans said...

hahaha
normal la kan
apa2pun enjoy jer ur life

PeJuAnG HiDup said...

p3perak: untuk perhatian p3, i'm not gay. hehehe... bw p3 ble?

PeJuAnG HiDup said...

ries lee: pa yg besa ries?

PeJuAnG HiDup said...

hans dan hana: ok. i enjoy juga my life yang tak seberapa ni. hehehe...

|arieza| said...

asgmt mmg dcipta utk buat last min :p

PeJuAnG HiDup said...

owh? ya? klu gtu, stiap asignmnt wat last minit la. fakta dari arieza k.

black_mel said...

hbz:aku baru beli kapur barus....igt dia pg mana ker td..rupa2nya pg mandi...fuhh...nasib baik...

black_mel said...

nama aku xde dlm list pejuang hidup...aku nak masuk jugak..

black_mel said...

owh...lama sudah aku x masuk blog ni...haip...masuk lg skali...

PeJuAnG HiDup said...

black_mel : woit? spam2! polisi, tngkap ni jejaka. suka2 dia coment ckit kat blog ku. aish...

Honeyz said...

nak gak letak komen byk2 kat n3 ni leh tak? hehe..

tp serius, pelik gak.. dh lame x jenguk sini, tp still name atas skali.. maintain top commentor ^_^

assignment tu mmg sinonim la kan dgn kehidupan bergelar student.. mmg xleh lari la.. ni pn sbnrnye de je esemen.. tp duk rehatkan minda jap duuk blogwalking. hehe.