Saturday, October 31, 2009

AKSI TERLAMPAU


aku melakukan aksi terlampau hari ini. entah kenapa akal ku, badan ku, jiwaku, terangsang untuk melakukan aksi terlampau. betul. aku melakukan aksi terlampau yang korang sendiri pun akan sanggup buat kalau korang berada dalam situasi ku.

tapi, aku bukan lah seperti maria ozawa (ceh, kaitkan dia ni lagi. ) yang melakukan aksi terlampau yang melampau-lampau. aku juga bukan lah ahli politik yang sanggup melakukan aksi terlampau untuk mendapatkan majoriti undi. sorry, i'm not that type, ok?

"aish, apa yang ko mengarut ni juang hidup?"

mesti korang cakap gitu kan? hahaha.. aku memang mengarut pun sebenarnya. aksi terlampau? ish, xdalah. paling-paling pun aksi terlampau yang aku buat, tak tidur semalaman hanya untuk klik iklan nuffnang korang semua. jadi, untuk tidak memepersiakan aksi terlampau aku, klik iklan nuffnang aku ya. hehehe...

oh ya, kerana selasa ini, aku akan memulakan paper exam ku yang pertama, aku mungkin tak dapat meng'update'kan blog ku ini. walaupun aku tak meng'update', please, do visit me again and click my nuffnang and i will click you back. i'm promise.

p/s : bapaku konvo dua minggu lagi. anaknya?

17 comments:

alisya said...

huhuhu aksi terlampau tue.. klu camnie leh la klik ads kiter tiap2 minggu :P amacam?

PeJuAnG HiDup said...

hehehe... ble alisya. tp, alisya kna tingglkn link dlu la kat shoutbox stiap kali dtng ke blog sy. nmpk jak nm alisya, zap! trus pg blog alisya klik nuff. hehehe...

siggplus said...

tembak nuff kau

PeJuAnG HiDup said...

tembak nuff siggplus juga. datang lagi ya. :P

♥chentaMAYA™ said...

sudah2 maria ozawa nye!
ahaha~
stdy!
kui3~

PeJuAnG HiDup said...

xnak2! hahaha.. ok. study jgk. kroohhh....

azizan4444 said...

maria ozawa tu yg xley blah..haha

Melz said...

lawa betul Mo nie :) eh bukan misya omar..hahahahaha

:P tapi sayang dah lobos..ngan orang tua pun dia bedal...dunia oh dunia..

PeJuAnG HiDup said...

azizan : aah. klu isteri ku gni. x kluar rumh la jwbnya.

PeJuAnG HiDup said...

melz : aish... dunia bro. kerna duit, orang ble wat mcm2. maruah tu, ranking kdua da bro. duit yg jadi ranking pertama. rasanya bkn MO sorng ni jak kot. ramai lagi kat luar sana tu.

"abg, 1 round rm50. nak?"

hBz said...

abg..free..mau? sy dtg sane yea malam nie @_@

PeJuAnG HiDup said...

free? mari lah datang. kitaorang da 5 orng ni. ble burger ko. XD

YobSumO said...

selamat pereksa!


dah kelik kelik nuff ad!

PeJuAnG HiDup said...

thnx yobsumo. klik nuff awk jgk.

Honeyz said...

salam JH~

ingatkan pe la aksi terlampau tu..
nasiblah x su' dzon pape td.. hehe.
apepun, gud luck for ur exam..
smoga dpt jwb segala soalan dgn tenang n yakin, inshaAllah...
bittaufeeq wannajah fii imtihaan~

PeJuAnG HiDup said...

wlkmslm hani~

hahaha... takdalah sgt aksi melampau tu hani. sy buat post gtu pun, nak tgk sy ble manipulasi SEO atau x.

tq hani. gud luck juga ntuk hani. sm2 kita berjuang mengecap kcemerlangan ya hani. :)

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片