Friday, October 23, 2009

AKHIRNYA SIAP


salam semua... maaf la kerana lama tak meng'update'kan blog ku yang tak seberapa ini. sejak akhir-akhir ini, asignment datang berlambak sehinggakan ketika bermimpi pun, masih lagi mencari idea nak siapkan asignment.

pagi ini, genap jam 6 pagi, siaplah asignment ku mengenai graphic programming. walaupun mata dah bengkak dan hitam macam panda, namun, syukur alhamdulillah kerana perjuangan ku da selesai. bagi bab asignment la. hehehe...

hurmm... aku tulis entri pendek lagi kali ni kerana aku kena bersiap pergi kuliah. lagipun, kena cepat-cepat naik bas. kalau tak, hye2 bye2 la. huhuhu...

p/s: udara subuh memang amat menyegarkan. hmmmm....

2 comments:

SHELYN said...

hahaha...ak blm siap lagy...ader lg graphic...tp baek la bab sume laen da siap d...
gambate kudasai...(^^.)

PeJuAnG HiDup said...

sbenrnya lum siap lagi ni. hari ni da lg test german. waduh2 kok..